fbpx

Kako ti lahko pomagamo...

Drevesni nasad (gozdni vrt v linijski zasaditvi) na kmetiji

Sodelovanje z ekipo Naj raste je rodovitno

V kolikor želiš zasaditi drevesni nasad z namenom pridelave hrane, si na pravem mestu. Še posebej, če i je poleg hrane pomemben tudi zdrav življenski prostor in uporaba naravnih rešitev…

Si pripravljen zavihati rokave in se lotiti stvari na pravi način, samozavestno in učinkovito?

Odlično!

Tukaj smo zato, da ti pomagamo narediti korake v pravo smer.

Rezerviraj termin za brezplačni posvet na daljavo

Najprej se bomo malo bolje spoznali, ugotovili kaj si želiš in določili pot kako boš to dosegel. Posvet je brazplačen in popolnoma neobvezajujoč. Mi ti pomagamo razdelati ključne korake do cilja, ti pa se odločiš ali boš sprejel našo nadaljno podporo ali pa se boš lotil sam.

POZOR: v kolikor vzpostavljanje nasadov vključuje več ljudi, te prosimo, da na klic povabiš še ostale ključne odločevalce, ki sprejemajo pomembne odločitve glede investicije v projekt, želje in cilje uporabnikov ipd.

Rezerviraj ustrezen termin in se vidimo oz. slišimo na klicu…

Loading...

Kako sodelujemo pri vzpostavljanju gozdnih vrtov in drevesnih nasadov

Stvari se skupaj s tabo lotimo celostno! Naš cilj je, da imaš dober pregled nad stvarmi in se lotiš stvari tako kot je treba.

Pomagamo ti:

Določiti trenutno situacijo: Kristalno jasno ti bo s čim upravljaš, kje so tvoje omejitve in priložnosti ter kako se premakniti iz trenutne v željeno situacijo

Načrt zasaditve: Ali imaš jasen akcijski plan? Ali veš kdaj in kam boš sadil drevesa? Kako boš to storil? Pomagamo ti, da razviješ jasno pot do cilja ter jasno sliko kaj se mora zgoditi, da uresničiš svoje želje.

Podpora: Na voljo smo ti z odgovori na tvoja vprašanja, priskočimo ti na pomoč pri odločitvah in podrobnostih. Stojimo ti ob strani in te usmerjamo v pravo smer, korak za korakom do sonaravne pridelave varnosti s pomočjo trajnih nasadov.

Zakaj sodelovati z nami

Pomagamo ti, da se izogneš ključnim napakam. Sprejmi našo pomoč, saj te bomo zelo dobro usmerili in podprli pri razvoju drevesnega nasada po vzoru narave.

Gozdni vrt oz. raznolik nasad sadnih dreves, oreščkov, grmov, zelišč in pokrovnih rastlin v velikosti 800m2

Narejeno z ljubeznijo do narave © ekipa Naj raste

Pogoji poslovanjaPolitika zasebnosti | Piškotki